Geologi på en morsom måte

Lær om bergarter ved å styre Curiosity Rover på mars! Oppgaven er å finne vann. Klarer du det får du et digitalt mozilla open badge diplom.

Dra til Mars for å få ditt diplom. God tur.

Mozilla open badge diplomer er digitale og helt gratis. Du kan lage diplomer selv som du kan dele ut til elevene når du mener de fortjener det. Jeg skal lage et eget bloginnlegg om hvordan man lager slike diplomer. Foreløpig kan du se min diplomsamling her.

Første gang jeg kjørte Curiosity Rover, lette jeg etter vann i de første og beste steinene jeg fant, og gikk fort tom for batteri. Jeg fikk da tips om at jeg burde lese steinguiden først. Jeg oppdaget da at det var en fane der det stod om ulike bergarter og hva som kjennetegnet disse. Jeg fant ut hva slags bergart jeg måtte lete etter, og måtte ut på en litt lengre kjøretur før jeg til slutt kunne få min belønning.

Skriv et blogginnlegg

Vi vil gjerne høre dine erfaringer med bruk av IKT. Her kan du skrive og publisere blogginnlegg.

Relaterte blogginnlegg

  • Å etablere en ikke-personlig Apple ID

    Om man skal bruke iTunes på jobben og andre også skal ha tilgang til denne, er det lurt å etablere en Apple ID i jobbens navn. Se hvordan du kan gjøre det.
  • Spill for små barn

    En App som er moro for små barn i barnehagen
  • En PC pr. elev – forsøksprosjekt ved Sommerlyst ungdomsskole

    I slutten av januar 2013 ble 8A ved Sommerlyst skole med i et prosjekt i samarbeid med «Senter for IKT i utdanningen». Målet for prosjektet var å finne ut hvordan IKT kunne brukes på en best mulig måte i en ungdomsskole og hvordan dette påvirker læringsresultatet for elevene.

Finn oss på sosiale medier