Foreldremøte ved bruk av appen "Turf Hunt"

Foreldremøte i uterommet ved bruk av digitale verktøy

Høsten kom og det var tid for foreldremøte i barnehagen. I år ville vi prøve noe nytt og ha foreldremøtet ute. Vi ville vise foreldrene vårt turmiljø i skogen og sende de ut på en spennende jakt etter poster ved bruk av appen Turf Hunt. Foreldrene hadde på forhånd lastet ned appen på sine telefoner. De ble så delt i grupper og sendt ut på "skattejakt". Når de kom til rett punkt dukket forskjellige tema opp. Vi hadde i tillegg fysisk hengt opp poster med diskusjonsspørsmål de skulle jobbe ut ifra. Temaene vi hadde satt opp var "Årsplanen", "Vennskap og mobbing", "Orden og kaos" og "Foreldresamarbeid".

Personalet deltok ikke i Turf Hunten. Et av målene ved å gjennomføre foreldremøtet på denne måten var å få foreldrene mer delaktig i møtet. Det klarte vi !!! Når "Turf Hunten" var gjennomført ledet siste post til naturlekeplassen vår hvor fakler, bålkaffe og nystekte boller ventet. Rammen rundt kvelden var kaldt, klart vær med stjernehimmel. Møtet ble avsluttet med et fantastisk nordlys.  

Tilbakemeldingene fra foreldrene var veldig positive.  Det var godt oppmøte god stemning med mye latter, gode diskusjoner og i tillegg hyggelig sosialt. Vi turte å prøve noe nytt og tidenes foreldremøte var et faktum.

   

Skriv et blogginnlegg

Vi vil gjerne høre dine erfaringer med bruk av IKT. Her kan du skrive og publisere blogginnlegg.

Finn oss på sosiale medier