Crazy cook app

En app som kan inspirere både til å lage mat, telle, måle og veie.

Barna synes det er en morsom app og de liker å spille det hele tiden.

Målet med appen er å lage mat. Man har noen valgt ingredienser på benken og barna kan trykke på dem så mange ganger de vil. Avhengig av hva du har trykker på, blir det boller, brød eller stekt egg.

Som pedagog savner jeg matematikk ( måle og veie ingredienser) i denne appen. For meg er det bare en app for underholdning.

Kanskje det er derfor barna liker det så godt. Det er mulighet til å ha samtaler rundt dette og undre seg på hvilke mat vi kan lage om vi trykker tre ganger på mel, eller spørre om barna husker hva de trykket for å lage brød.

Skriv et blogginnlegg

Vi vil gjerne høre dine erfaringer med bruk av IKT. Her kan du skrive og publisere blogginnlegg.

Relaterte blogginnlegg

  • Eventyr

    Våren 2013 hadde vi prosjekt om eventyr. Målet med prosjektet var å bli kjent ulike eventyr, bruke digtale verktøy og språkstimulering.
  • GarageBand på mellomtrinnet ved Skjelnan skole

    Elevene på 7. trinn ved Skjelnan skole har laget musikk på iPad. Praksisstudentene Elizabeth Koren Lomax og Trine Lise Rognli har laget og gjennomført undervisningsopplegget.
  • Rockestjernekonsert med Rockevennegjengen - en animasjonsfilm

    5-6 åringene har nylig laget animasjonsfilmen "Rockestjernekonsert med Rockevennegjengen", og i dag var barna med og publiserte filmen på barnehagens nettside.

Finn oss på sosiale medier