Animasjonsfilm av eventyret "Skinnvotten"

Endelig er vi ferdige med animasjonsfilmen vår som vi har jobbet med de siste månedene.

Først laget barna kulisser til filmen og fant frem figurene vi trengte. Så laget vi et enkelt manuskript med skisser over scenene i filmen og hvilken dialog som hørte til scenene. Deretter fordelte vi rollene.

Så begynnte arbeidet med å ta bilder, det ble 178 bilder som barna tok selv. Mellom hvert bilde måtte barna flytte litt på figurene, noe som krevde både konsentrasjon og nøyaktighet. Etter at vi hadde alle bildene vi trengte, satte vi det sammen med windows movie maker. Lydopptakene tok vi enkelt med en android telefon og overførte det via dropbox til pc. Så la vi lyden til bildene i filmen og justerte slik at det passet sammen. Vi laget rulletekst og tittel og la til litt musikk.

Etter at filmen var ferdig lagde vi biletter, filmplakat og planla kinovisning med film på lerret og popcorn for alle barn og voksne i barnehagen. Vi la også ut filmen på youtube, se link øverst.

Barna er veldig stolte og fornøyde av produktet vi har laget og kinopremieren var en suksess der vi måtte viste filmen tre ganger.

 

Filmplakaten

Kinobilletter

Lerret

Spente barn før fremvisning

Popcorn og kjeks

 

 

Skriv et blogginnlegg

Vi vil gjerne høre dine erfaringer med bruk av IKT. Her kan du skrive og publisere blogginnlegg.

Relaterte blogginnlegg

Finn oss på sosiale medier