Play Magnus - Sjakk

Play Magnus er en app hvor du utfordrer Mangus Carlsen på sjakkbrettet på ulike aldersnivå. Elevene kan jobbe seg oppover og det blir raskt en artig konkurranse om hvem som klarer å vinne mot Magnus på ulike alderstrinn. Fordi appen alltid viser lovlige trekk er det mulig å spille selv om man ikke kan alle reglene, og på de laveste nivåene har alle en sjanse! Appen gir deg også pokal når du vinner. Utfordring for elever fra barneskole til videregående.

Informasjon fra app-butikk(er):
  • Last ned fra App Store
Hvordan har du brukt appen pedagogisk?: 

Jeg bruker appen som en aktivitet i enkelte norsktimer, mot slutten av timen. Det er bevist at sjakk blant annet bedrer konsentrasjonsevnen. Elever som spiller sjakk presterer bedre faglig på skolen. Elevene blir veldig engsasjert og de kan også samarbeide om å finne de gode trekkene.

Hvordan opplevde du bruken og nytten i forhold til læringsutbyttet?: 

Elevene var veldig engasjerte. Konsentrasjonen var på topp og mange ønsket å lære mer sjakk for å bedre egne ferdigheter. Jeg har tro på jevnlig å spille sjakk, gjerne med små undervisningsbolker, for å utfordre elevenes evne til å tenke logisk og kreativt. 

Sett din karakter for appen (krever innlogging): 
5
Average: 5 (1 vote)
Skriv en app-omtale

Har du brukt en app eller et program i din praksis? Vi vil gjerne høre hvordan du har brukt appen/programmet og dine erfaringer om pedagogisk nytte.

Relaterte app-omtaler

  • Fun Easy Learn

    Fun easy Learn finnes blant annet for fransk, spansk, tysk og engelsk. Lær over 6000 ord på ulike...
  • Quizlet

    Quizlet er glimrende å bruke i fremmedspråkopplæringen. Lærer legger inn setninger eller ord som...
  • Chess time

    En sjakkapp hvor du kan spille mot både kjente og ukjente spillere over hele verden. Absolutt en...

Finn oss på sosiale medier