Magix Website Maker MX 2014

Det finnes et utall online redigeringsprogrammer for programmering av nettsider, men hvilket er egentlig den beste?

  Hvordan har du brukt appen pedagogisk?: 

  Programmet har vært brukt i valgfaget "Produksjon av varer og tjenester" under temaet "markedsføring". Det å ha en god og appelerende nettside for å nå frem til kunden er et must i næringslivet, men for skoleelever som vil lage en personlig nettside er Magix et godt valg. Elevbedrifter vil kunne ha god nytte av denne typen redigering, da alt foregår online og forkunnskaper om programmering er ikke et krav. Dessuten liker elevene å jobbe på denne måten, siden Flash-formatet innbyr til kreativt programmering.

  Hvordan opplevde du bruken og nytten i forhold til læringsutbyttet?: 

  Grunnpakken til Magix er gratis, og selv om inngansporten til programmet er noe rotete vil man raskt komme i gang med dra-og-slipp. Læreren bør ha noe forkunnskaper om programmet, men trenger ikke å vite hva Joomla, PhP, MySQL eller JavaScript er. Nytten av programmet i forhold til læringsutbyttet er derfor gunstig med tanke på at elevene kan lage produkter i rasende fart. Vil man ta steget videre vil man trenge et webhotell for å ha et sted å lagre et eget domene, men Magix gir deg muligheten til å opprette gratis domener uten kostnad, noe som er en stor fordel i skolesammenheng.

  Lignende programmer som er i vinden for øyeblikket er Wix.

  Sett din karakter for appen (krever innlogging): 
  3
  Average: 3 (1 vote)
  Skriv en app-omtale

  Har du brukt en app eller et program i din praksis? Vi vil gjerne høre hvordan du har brukt appen/programmet og dine erfaringer om pedagogisk nytte.

  Finn oss på sosiale medier